Brusinky 520g Avokádo
Kód: 3201832Související produkty
Kečup sladký Avokádo GastroLine krásně zvýrazňuje chuť hamburgerů, párků v rohlíku či plněných baget. Je to perfektní doplněk ke grilovanému masu, jako jsou krkovička, klobásy a...
Hořčice má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na roštu. Krásně dolaní i saláty, kterým dodá lehce pikantní chuť. Je také vhodná jako...
Grilovací, nejúspěšnější a nejoblíbenější speciální hořčice v Rakousku, v tubě 200 g
Marináda na steak je určena všem milovníkům steaků. Kombinace pepře, hořčice, cibule, papriky a chilli dodá skvělou chuť steakům ze všech druhů mas. Nemusíte složitě připravovat...
Francouzská hořčice má jemnou chuť a hrubou texturu. Kombinace ostré a plné chuti bílého a černého hořčičného semínka s vinným octem se skvěle hodí do studené i teplé kuchyně....
Mexická omáčka Avokádo GastroLine má výraznou, lehce pikantní chuť. Skvěle zvýrazní chuť grilovaných mas, především žebírek, steaků nebo krkovičky. Ideální je k tradičním...
Marináda Medová pikantní Avokádo kombinuje sladkou chuť medu a ostrou chuť chilli. Je to výborná kombinace na grilování kuřecího nebo krůtího, lze však použít na všechny druhy...
Marináda Gril Avokádo je určena pro všechny milovníky grilování. Marináda obsahuje pečlivě vybranou kombinaci koření papriky, česneku, cibule, chilli, kurkumy a pepře....
Okurečky konzervované 670g Avokádo
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Také na gril, do sekané, na pečenou drůbež, do paštik, marinád i salátů
Směs bylinek se sušenými rajčaty, cibulí a špetkou česneku.
Kouzelná směs nejenom pro labužníky.
Čistě přírodní směs k ochucení Vašich pokrmů. Již nikdy nebudete potřebovat nepřirozené zvýrazňovače chuti jako glutamát, kvasnicové extrakty, "éčka" a podobné.
Koření na grilování, nakládání i ochucování sýrů.
Vášnivě červená paprika do Vaší kuchyně.
Směs nejenom do bramborových placek.
Originální směs koření podle řecké receptury.
Směs pro přípravu celého pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.