Hořčice Gril 288g Avokádo
Kód: 3203638Související produkty
Francouzská hořčice má jemnou chuť a hrubou texturu. Kombinace ostré a plné chuti bílého a černého hořčičného semínka s vinným octem se skvěle hodí do studené i teplé kuchyně....
Cibulka marinovaná perlová, Gastro Line
Kečup sladký Avokádo GastroLine krásně zvýrazňuje chuť hamburgerů, párků v rohlíku či plněných baget. Je to perfektní doplněk ke grilovanému masu, jako jsou krkovička, klobásy a...
Speciální velmi jemná hořčice krémovité konzistence. Oblíbená hořčice českých domácností. Hořčice má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na...
Marináda na steak je určena všem milovníkům steaků. Kombinace pepře, hořčice, cibule, papriky a chilli dodá skvělou chuť steakům ze všech druhů mas. Nemusíte složitě připravovat...
Grilovací, nejúspěšnější a nejoblíbenější speciální hořčice v Rakousku, v tubě 200 g
Detailní popis produktu
Základ hořčice je tvořen hořčicí bílou a černou a její jemně pikantní chuť jí dodává směs koření, které je ideální ke grilovanému masu. Hořčice speciální
Složení: pitná voda, ocet kasný lihový, hořčice bílá, cukr, hořčice černá, jedlá sůl, směs koření, aroma.
Výrobek může obsahovat: vejce, sóju, mléko (včetně laktózy) a celer
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 524kJ/125kcal
Tuky <5,9g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g
Sacharidy 12g, z toho cukry 8,5g
Bílkoviny 4,7g
Sůl 2,9g
Originální směs koření podle řecké receptury.
Jemná směs zeleniny a bylinek v italském stylu.
Univerzální směs nejen na pečenou zeleninu.
Tradiční barevný pepř, ideální do mlýnku a pro doladění pokrmů.
Čistě přírodní směs k ochucení Vašich pokrmů. Již nikdy nebudete potřebovat nepřirozené zvýrazňovače chuti jako glutamát, kvasnicové extrakty, "éčka" a podobné.
Směs pro přípravu celého pokrmu.
Speciální směs na vepřové maso i do mletých směsí.
Koření na grilování, nakládání i ochucování sýrů.
Jemně mleté divoké koření k širokému využití.
Cukrový krém s pravou vanilkou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.