Omáčka Mexická 1kg Avokádo
Kód: 3202273Související produkty
Marináda Kuře Avokádo je pro všechny, kteří neodolají grilovanému kuřecímu masu. Marináda je vhodná na grilování kuřecích steaků, ale i celého kuřete nebo kuřecích paliček či...
Okurečky konzervované 670g Avokádo
Avokádo GastroLine Omáčka barbecue má sladkou chuť a vůni s nádechem kouře. Bez této omáčky si nelze představit grilované maso. Dokonale ladí k uzeninám, steakům, žebírkům a...
Křenová pasta s jablky, jemně pálivá. Velmi vhodná kombinace ostrého křenu a sladkého jablka, která nabízí jemnou, velmi delikátní příchuť. Hodí se k vařeným masům a uzeninám,...
Grilovací, nejúspěšnější a nejoblíbenější speciální hořčice v Rakousku, v tubě 200 g
Speciální velmi jemná hořčice krémovité konzistence. Oblíbená hořčice českých domácností. Hořčice má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na...
Detailní popis produktu
Složení:pitná voda, rajčatový protlak (36%), cukr, marinovaná paprika 10% (paprika sladká, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl), ocet kvasný lihový, modifikovaný škrob, hořčice (pitná voda, hořčice bílá, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, extrakt kurkumy), jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselinac citronová, směs koření, konzervant:benzoan sodný.
Výrobek může obsahovat: vejce, sóju, mléko (včetně laktózy), celer a sezam.
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 441kJ/104kcal
Tuky <0,5g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 24g, z toho cukry 20g
Bílkoviny 0,9g
Sůl 2,5g
Směs pro přípravu celého pokrmu.
Speciální směs k ochucení hamburgerů, karbanátků i sekané.
Tradiční směs na vepřovou pečínku.
Směs koření v orientálním duchu s širokým využitím.
Speciální směs na vepřové maso i do mletých směsí.
Jedinečná pepřová směs na maso, ryby i zeleninu.
Směs koření na asijské pokrmy, skvělá také na rožnění a grilování.
Univerzální směs nejen na pečenou zeleninu.
Univerzální směs pro Vaše grilování.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.