Salát hlávkový MARŠÁLUS PROFI - semena
Kód: 12070Související produkty
Perlit je přírodní materiál, který provzdušňuje substráty, stabilizuje vlhkost v půdě, zlepšuje využívání hnojiv a přispívá k dobré kondici pěstovaných rostlin.
Detailní popis produktu
Semínka - Salát hlávkový MARŠÁLUS PROFI 0,5g
Speciální ošetření osiva poruší tepelnou dormanci i fotodormanci a umožní osivu klíčit při vysokých teplotách i ve světlých nebo tmavých podmínkách. V podstatě se jedná o jakousi formu předklíčení osiva salátu. Optimální teplota pro klíčení osiva salátu je 15°C. Vzhledem k v poslední době častějšímu výskytu extrémně vysokých teplot nejen v letních, ale i jarních měsících se můžeme čím dál více setkávat s horší vzcházivostí výsevů salátů. Osivo jsme upravili technologií, která se doposud běžněji používala jen v jižních zemích jako je jih Itálie, Španělsko a Portugalsko.
Salát určený do tvrdších pěstebních podmínek nevytápěných foliových krytů, má velké hlávky se světle zelenými, mírně bublinatými listy.
raný, ZELENÝ, zkadeřené, jemné, křehké listy, mrazuvzdorný, sklizeň pozdní podzim až zima
Raná odrůda tvořící velké, světle zelené hlávky, má tužší listy a je vhodný pro celoroční polní pěstování, vyniká vysokou odolností proti přehřívání hlávky.
Velké, středně zelené listy jsou pravidelně uspořádané v růžici, chuť je obzvlášť aromatická, je vhodný pro jarní i podzimní výsev, spolehlivě přezimuje.
pozdní, TMAVĚ ZELENÝ, velké růžice mírně zkadeř.listů, odolný k viróz.a plísním, nevybíhá a nevymrzá
Velmi raná odrůda, ranější než Brilant, tvoří stejně velké, ale pevnější a lépe uzavřené hlávky, Bremex díky vyšší odolnosti k vybíhání vydrží déle na záhoně.
Poloraná, má vysoce válcovité, vyrovnané hlávky tmavozelené barvy s listovou manžetou připomínající hlávky pekingského zelí, skladovatelná 2 – 3 měsíce.
Obsahuje minimálně 5 z našich odrůd listových salátů.
raný, SVĚTLE ZELENÝ, oválný, slabě bublinatý, vzpřímený list
zimní, rostlina vysoká až 85 cm, sklizeň na podzim a na jaře, velmi dobře přezimuje
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.